Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g water
- 75 g silken tofu, shredded
- 10 g fresh bamboo shoots, shredded
- 10 g dried shiitake mushrooms, soaked to soften, shredded
- 30 g pork tenderloin, cut in thin strips
- 10 g carrots, shredded
- ½ tsp dark soy sauce
- ½ tsp salt
- 1 tbsp potato starch
- 1 tbsp water
- 1 egg, lightly beaten
- 2 tbsp black rice vinegar
- ½ tsp ground white pepper
- 1 tsp sesame oil
- 2 spring onions, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 410 kJ / 98 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 5 g
- Vezels
- 1.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 min
Mapo tofu
15 min
Stir fried prawns with dragon well tea (Longjing tea prawns)
4h 10min
Curry chicken
1h
Stir-fried vegetables
10min
Summer seafood soup
45 dk
Korean Ginseng Chicken
1h 10 min.
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10 min.
Dried Shrimp Sambal
55 min
Steamed Chicken with Dang Gui
1 Std. 30 Min
Vinegar Pork Knuckle
3h 15min
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 min