Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 eggs
- 800 g water
- ½ tsp salt
- ½ tsp instant dashi powder (see variation)
- 2 tsp soy sauce
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g pork mince, broken in pieces (optioneel)
- 30 g fresh shiitake mushrooms, sliced, or any small mushrooms, sliced
- 6 medium raw prawns, peeled
- 30 frozen peas (25 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 576 kJ / 138 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Chicken with Dang Gui
1h 30min
Teochew Seafood Porridge
45 Min
Chicken porridge with century egg
30min
Nyonya Fish Maw Soup
1h 10min
Teochew Steamed Pomfret With Mee Hoon
40min
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Shiitake Mushroom Abalone Sea Cucumber Stew
1h 45min
Braised Soft Bone Ribs With Pig Tendon
1 Std. 50 Min
Braised Duck With Sour Plum Sauce
2h 35min
Squid with Ginger and Soy
40min
Lap Mei Fan (Chinese Wax Meat Rice)
50min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35min