Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 eggs
- 800 g water
- ½ tsp salt
- ½ tsp instant dashi powder (see variation)
- 2 tsp soy sauce
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g pork mince, broken in pieces (optioneel)
- 30 g fresh shiitake mushrooms, sliced, or any small mushrooms, sliced
- 6 medium raw prawns, peeled
- 30 frozen peas (25 g)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 576 kJ / 138 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 9 g
- Vezels
- 0.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Hakka Char Yoke (Braised Pork With Black Fungi And Fermented Bean Curd)
55 min
Nyonya Fish Maw Soup
1ωρ. 10 λεπτ.
Homemade Fish Ball Soup
2 Std.
Chawan mushi (Japanese savoury egg custard)
35min
Korean Ginseng Chicken
1ωρ. 10 λεπτ.
Teochew Yam paste with gingko (Onee)
25 λεπτ.
Chawanmushi
1h 15min
Chinese Vermicelli with Prawns and Garlic Sauce
1h 15min
Braised Chicken with Chestnuts
40 Min
Chawanmushi (Japanese savoury custard)
1 godz. 45 min
Spring onion pork ribs
1ωρ.
Teochew Yam Paste with Gingko (Onee)
20 λεπτ.