Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 oz light brown sugar
- 35 ½ oz water, divided
- 1 tsp freshly squeezed lemon juice
- 1 oz bread, (approx. 1 slice)
- 15 oz whole milk
- 2 pieces lemon peel, thin peel only, no white pith (2 in. x ½ in. ea.)
- 1 pinch ground cinnamon
- 3 large eggs
- 4 oz sugar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1121.1 kJ / 268 kcal
- Eiwitten
- 7.1 g
- Koolhydraten
- 48.2 g
- Vetten
- 5.7 g
- Verzadigd vet
- 2.4 g
- Vezels
- 0.3 g
- Natrium
- 116.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Southern Banana Pudding
4 Std. 45 Min
Artichoke Alfredo Sauce
45 min
Antonio Bachour: Lemon Basil Tarts
3 Std. 45 Min
Steamed Chocolate Cake with Ganache
1 godz. 35 min
Miniroscón de Reyes (Spanish King’s Cakes)
3h
Gold Pineapple Te Fiti
Keine Bewertungen
Flan Pudding
3h
Crispy Rice Waffle with Soft Boiled Eggs
30 menit
Roast Potatoes (Betty)
1j 15 menit
Chocolate Covered Pound Cake
1j 30 menit
Tres Leches Cake (Three-Milk Cake)
2j
Basque Burnt Cheesecake
3h 10min