![Whole Milk Yogurt Whole Milk Yogurt](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7032CF97-19C9-47E2-973F-213441BF73E6/Derivates/ded24992-1cc7-4da1-aa47-8222bac0accc.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 oz whole milk, pasteurized
- 5 oz heavy whipping cream
- 4 oz plain yogurt, with live cultures (see Tip)
- 34 oz water
- ½ lemon, juice only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 690 kJ / 165 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 0 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Greek Yogurt
11h 40 min
Strawberry Jam
1h 5 min
Slow Cooked Beets (Metric)
40 Min
Kimchi Butter
1 Std. 10 Min
Sun-dried Tomato Butter
10 min
Sweetened Condensed Milk
50 Min
Cranberry Jelly
40 Min
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 Std.
Blueberry Yogurt
13h
Plain Yogurt in Varoma
12h
Plain Yogurt
14h
Homemade Yogurt with Blueberry and Apple Compote
13h 40 min