Compatibele versies
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Edamame
- 16 oz frozen edamame, shelled, thawed
Garlic Chives
-
2
bunches garlic chives, trimmed
of 2 bunches ramps, trimmed - 2 garlic cloves
- ½ tsp yellow mustard seeds
- ¼ tsp black peppercorns
- ½ tsp coriander seeds
- 1 pinch dried red chili flakes
- 16 oz water
- 8 oz rice vinegar
- 5 ½ oz sugar
- 4 tsp kosher salt
- 1 in. fresh ginger, peeled, sliced
Black Garlic Romesco Sauce
- 16 oz water
- ⅓ oz dried chipotle chilies (approx. 2 chilies)
- 6 oz black garlic cloves
- 1 ½ oz sliced almonds, toasted
- 1 oz extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
Lamb
- 1 tbsp oil
-
2
racks of lamb, Frenched (7 chops ea. rack)
of 14 lamb chops - salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 - 2 oz unsalted butter, plus 1 tbsp
- 3 - 4 sprigs thyme
- 1 garlic clove
- 1 tbsp water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1736 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garlic Shrimp
35 min
New England Clam Chowder
45 min
Beef Tenderloin with Parmesan Horseradish Sauce
55 min
Cajun Shrimp Steamer with Garlic Butter
40 min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1 godz.
Sous-vide Scallops with Saffron Sauce
1 godz.
Lobster Tails with Black Bean Chili Sauce
40 min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken with Mustard Sauce
45 min
Beef Wellington (Ben)
10h 10min
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Mushroom and Blue Cheese Stuffed Flank Steak
1 Std. 40 Min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min