Compatibele versies
Lamb with Black Garlic Romesco and Pickled Chives (Wylie Dufresne)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Edamame
- 16 oz frozen edamame, shelled, thawed
Garlic Chives
-
2
bunches garlic chives, trimmed
of 2 bunches ramps, trimmed - 2 garlic cloves
- ½ tsp yellow mustard seeds
- ¼ tsp black peppercorns
- ½ tsp coriander seeds
- 1 pinch dried red chili flakes
- 16 oz water
- 8 oz rice vinegar
- 5 ½ oz sugar
- 4 tsp kosher salt
- 1 in. fresh ginger, peeled, sliced
Black Garlic Romesco Sauce
- 16 oz water
- ⅓ oz dried chipotle chilies (approx. 2 chilies)
- 6 oz black garlic cloves
- 1 ½ oz sliced almonds, toasted
- 1 oz extra virgin olive oil
- ¼ tsp salt
Lamb
- 1 tbsp oil
-
2
racks of lamb, Frenched (7 chops ea. rack)
of 14 lamb chops - salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- 1 - 2 oz unsalted butter, plus 1 tbsp
- 3 - 4 sprigs thyme
- 1 garlic clove
- 1 tbsp water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1736 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 17 g
- Vetten
- 27 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
French Onion Soup with Puff Pastry
55 dk
Hollandaise Sauce
15 min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™)
40min
Squid Ink Pappardelle with Lobster and Saffron Broth
1h
Sous-vide Lamb Chops with Mint Sauce
2 godz. 45 min
Hollandaise Sauce
15 min
Mixed Seafood with Tomato and Herb Sauce
30min
Barbecue Hollandaise
20min
New England Clam Chowder
45min
Cranberry and Grapefruit Cocktail
30min
Clams in White Wine with Cilantro
25min