Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
oz oil (see Variation)
of 1 oz olive oil (see Variation) -
14 ½ - 17 ½
oz yellow onions, cut in wedges or sliced (¼ in.)
of 14 ½ - 17 ½ oz red onion, cut in wedges or sliced (¼ in.) - 1 oz water
- 2 pinch salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1264 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 8.1 g
- Natrium
- 428 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéing Red Pepper with Onions
25 Min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 Min
Browning 12.5 oz Shallots
25 Min
Sautéing Vegetable Mixture
30 Min
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 Min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Keine Bewertungen
Sautéing 7 oz Onions
20 Min
Sautéing 7 oz Leeks
Keine Bewertungen
Sautéing 10.5 oz Onions
Keine Bewertungen
Caramelizing 7 oz Onions
40 Min
Browning 7 oz Onions
25 Min
Sautéing Onions and Garlic
20 Min