Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions

Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions

3.6 11 beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 50min
1 portion

Ingrediënten

  • oil (see Variation)
    1 oz
    1 oz olive oil, (see Variation)
  • yellow onions cut in wedges or sliced (¼ in.)
    14 ½ - 17 ½ oz
    14 ½ - 17 ½ oz red onion, cut in wedges or sliced (¼ in.)
  • water
    1 oz
  • salt
    2 pinch

Voeding per 1 portion

Calorieën 302 kcal / 1264 kJ
Eiwitten 5 g
Vetten 21 g
Koolhydraten 22 g
Vezels 8.1 g
Verzadigd vet 3 g
Natrium 428 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...