![Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7c983a32-ae14-48e3-a419-23fb8d7ace41/Derivates/62c316b5-6b4b-4a9d-809e-c68c084546f0.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
oz oil (see Variation)
of 1 oz olive oil (see Variation) -
14 ½ - 17 ½
oz yellow onions, cut in wedges or sliced (¼ in.)
of 14 ½ - 17 ½ oz red onion, cut in wedges or sliced (¼ in.) - 1 oz water
- 2 pinch salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1264 kJ / 302 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 8.1 g
- Natrium
- 428 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sautéing Onions and Garlic
20min
Caramelizing 7 oz Onions
40min
Sautéing 7 oz Leeks
Geen beoordelingen
Browning 12.5 oz Shallots
Geen beoordelingen
Browning 8.5 oz Shallots
Geen beoordelingen
Sautéing 8.5 oz Shallots
20min
Browning 7 oz Onions
25min
Sautéing 7 oz Onions
20min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Geen beoordelingen
Sautéing Vegetable Mixture
30min
Sautéing 10.5 oz Onions
Geen beoordelingen
Light Browning Onions and Garlic
20min