Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
oz oil (see Variation)
of 1 oz olive oil (see Variation) -
7
oz yellow onions, cut in wedges or sliced (¼ in.)
of 7 oz red onion, cut in wedges or sliced (¼ in.) - 1 oz water
- 2 pinches salt
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 972 kJ / 232 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 3 g
- Vezels
- 3.6 g
- Natrium
- 406 mg
Alternatieve recepten
Light Browning Onions and Garlic
20min
Sautéed Cauliflower
25 min
Caramelizing 14.5-17.5 oz Onions
50min
Light Browning 7-10.5 oz Onions
Geen beoordelingen
Sautéing 10.5 oz Onions
Geen beoordelingen
Mixed Mushroom Sauté
30min
Browning 8.5 oz Shallots
25 min
Sautéing 8.5 oz Shallots
20min
Sautéing 7 oz Onions
20min
Sautéing 7 oz Leeks
Geen beoordelingen
Browning 7 oz Onions
25 min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min