Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz red onions, cut into pieces, plus extra to garnish
- 4 oz cilantro, leaves and tender stems, plus extra to garnish
- 3 oz fresh ginger, peeled and cut into pieces
- 1 oz fish sauce
- 1 oz sesame oil
- 1 oz soy sauce
- 30 oz water
- 34 oz chicken breasts, skinless, boneless, organic
- 6 stalks fresh lemongrass, bruised with back of knife and cut into pieces (1 in.)
- 1 - 3 ears of corn, cut into rounds (1 in.)
- fresh red chilies, thinly sliced, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1259 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 734 mg
Alternatieve recepten
Nyonya Steamed Fish
45 Min
Tom Yum Goong
30 min
Steamed Whole Fish
45 Min
Tuna and Caper Sauce Fusilli
30 min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 Min
Egg Drop Soup
45 Min
Jumbo Shrimp with Vermicelli
30 min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 min
Savory Rice Porridge (Congee)
35 min
Prawn and fish ball soup with Ramen noodles
35 min
Asam pedas ikan (spicy tamarind fish)
40 min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 min