Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 green onions (4 whole, 2 cut into pieces)
- 2 whole fish, gutted, cleaned, e.g. Branzino (approx. 24-32 oz total)
- 1 tsp salt
- 2 ½ oz ginger, peeled (2 oz thinly sliced, 0.5 oz cut into ¼ in. pieces)
- 6 garlic cloves
- ½ oz cilantro leaves
- ½ tsp dried chili flakes, to taste
- 1 tbsp black bean chili sauce
- 2 tsp rice wine
- 2 tsp sesame oil
- 20 oz water
- fresh cilantro leaves, to garnish
- 1 lime, cut into wedges
- Chinese chives, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 619 kJ / 148 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry Fish
35 Min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 Min
Curry Chicken
1 Std.
Steamed Whole Fish
45 Min
Stir-Fried Vegetables (TM5 Metric)
10 Min
Sambal Petai Prawns
20 Min
Stir-Fried Vegetables
15 Min
Hainan Chicken Rice, Vegetable Soup, Steamed Egg
1 godz. 25 min
Thai Steamed Fish With Lime
30 Min
Kam Heong (Golden Fragrance) Prawns
25 Min
Clams in White Wine with Cilantro
25 Min
Chicken Rendang
45 Min