Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 dried bird's eye chilies, small
- 4 - 8 dried red chilies (Thai), large, to taste
- ½ oz garlic cloves
- ½ oz fresh lemongrass
- ½ oz shrimp paste
- 4 fresh kaffir lime leaves
- ½ oz cilantro, leaves and tender stems, plus extra to garnish
- 24 oz water, divided
- 2 oz fish sauce, divided
-
24
oz Chilean sea bass, skin removed, cut into 6 oz fillets
of 24 oz white fish fillets, skin removed, cut into 6 oz fillets - ½ oz coconut oil, plus extra to grease Varoma
- 1 oz palm sugar
- 1 can coconut cream (approx. 13.5 oz)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1674 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Black Rice Bowl with Chicken and Mushrooms
40 Min
Spicy Soy Sauce Chicken
30 Min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 Min
Steamed Whole Fish
45 Min
Steak Stir Fry Salad
35 Min
Egg Drop Soup
45 Min
Sardine Sandwich Spread
5 Min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1 Std. 10 Min
Thai Coconut Lemongrass Chicken Soup
50 Min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30 Min
Yasai Yaki
25 Min