Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 dried bird's eye chilies, small
- 4 - 8 dried red chilies (Thai), large, to taste
- ½ oz garlic cloves
- ½ oz fresh lemongrass
- ½ oz shrimp paste
- 4 fresh kaffir lime leaves
- ½ oz cilantro, leaves and tender stems, plus extra to garnish
- 24 oz water, divided
- 2 oz fish sauce, divided
-
24
oz Chilean sea bass, skin removed, cut into 6 oz fillets
of 24 oz white fish fillets, skin removed, cut into 6 oz fillets - ½ oz coconut oil, plus extra to grease Varoma
- 1 oz palm sugar
- 1 can coconut cream (approx. 13.5 oz)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1674 kJ / 400 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 29 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Whole Fish
45min
Quick Beef Pho
45min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45min
Steamed Sea Bass with Lime Sauce
35 Min
Green Beans with Peanuts
15 min
Kaiyang Cabbage (Savory Stir-Fried Cabbage)
35 Min
Tom Ga Khai (Thai Coconut Milk Chicken), Steamed Clams With Garlic And Thai Curry Fish Custard
1h 40min
Asian Chicken Noodle Soup
1 Std. 35 Min
Garlic Chicken Sauté with Bok Choy
40min
Ginger Garlic Steamed Whole Fish
30min
Indian Chicken Curry
45min
Shrimp in Garlic Sauce
25 Min