Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 5 - 15 dried red chilies, e.g. chile de arbol, stems removed, to taste
- 30 oz coconut milk
- 14 oz chicken stock
- 4 oz shallots, thinly sliced
- 2 oz fish sauce
-
1
tsp sugar
of 1 tsp palm sugar - 2 oz ginger, thinly sliced
- 2 oz fresh galangal (Thai ginger), thinly sliced
- 2 oz fresh lemongrass, cut into thin rounds, white part only
- 1 - 2 oz tamarind paste, to taste
- 6 oz fresh oyster mushrooms, hand torn into pieces
- 1 tbsp lime juice
- 16 oz chicken breast fillet, boneless skinless, cut into thin strips (approx. ¼ in.)
- 10 - 15 sprigs cilantro, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4004 kJ / 957 kcal
- Eiwitten
- 133 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 61 g
- Vezels
- 12 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Korean Beef Sauté
1h 25min
Texas Chili
1 Std. 10 Min
Thai Fish Curry
50 Min
Chicken Garam Masala
50 Min
Fragrant Coconut Fish Soup with Sweet Potato
45 Min
Yellow Chicken Adobo
50 Min
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Cod with Crispy Bacon and Parsley Potatoes
40 Min
Chicken Skewers with Peanut Dipping Sauce
45 Min
Shrimp Tikka Masala (Hestan Cue™)
40 Min
Ginger Chicken Meatballs in Scallion Broth
1 Std. 10 Min
Tom kha gai (Thai chicken coconut soup)
30min