Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 28 oz boneless beef chuck roast, cubed (2 in.)
- 4 tbsp all-purpose flour
- 1 ¼ tsp salt, divided, to taste
- ½ tsp ground black pepper, divided, to taste
- 8 oz yellow onions, thinly sliced in half moons
- 3 garlic cloves, sliced
- 3 tbsp extra virgin olive oil, divided
- 14 oz canned artichoke hearts, quartered, drained, brine reserved
- 21 oz beef stock
- 1 ½ tsp dried basil
- 2 tbsp dried parsley
- 1 tsp dried oregano
- 6 oz Kalamata olives, pitted, drained
- 1 tbsp corn starch
- 1 tbsp water
- 8 oz roasted red peppers, preserved, julienned and drained
- fresh parsley, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2243 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 2028 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lemon Chicken with Spring Onions
35 min
Perfect Roast Turkey and Gravy (Bill Yosses)
55h
Lemon Caper Asparagus
25min
Fish Carnitas
20 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 godz.
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Sous-Vide Scallops in Lemon-Butter Sauce
1h 10min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25min
Salmon Burger
35 min
Beef Stroganoff
40 min
Coconut Sautéed Shrimp
35 min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 godz.