Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 28 oz boneless beef chuck roast, cubed (2 in.)
- 4 tbsp all-purpose flour
- 1 ¼ tsp salt, divided, to taste
- ½ tsp ground black pepper, divided, to taste
- 8 oz yellow onions, thinly sliced in half moons
- 3 garlic cloves, sliced
- 3 tbsp extra virgin olive oil, divided
- 14 oz canned artichoke hearts, quartered, drained, brine reserved
- 21 oz beef stock
- 1 ½ tsp dried basil
- 2 tbsp dried parsley
- 1 tsp dried oregano
- 6 oz Kalamata olives, pitted, drained
- 1 tbsp corn starch
- 1 tbsp water
- 8 oz roasted red peppers, preserved, julienned and drained
- fresh parsley, chopped, to garnish
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2243 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 49 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 28 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 12 g
- Natrium
- 2028 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crab Cakes
1 godz. 35 min
Coconut Sautéed Shrimp
35 Min
Shrimp Sauté
25 Min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 Min
Maple and Mustard Salmon
20 Min
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40 min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 Min
Shrimp and Green Pea Pasta
40 Min
Shrimp Creole with Carolina Rice
50 min
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
45 Min
Chicken Roulade with Prosciutto and Cheese
1 godz. 5 min
Lamb Meatballs with Couscous and Mint Yogurt
45 Min