
Apparaten en Accessoires
Slow Cooked Beef and Artichokes
Voorbereiding 15min
Totaal 2u.
4 portions
Ingrediënten
-
boneless beef chuck roast cubed (2 in.)28 oz
-
all-purpose flour4 tbsp
-
salt divided, to taste1 ¼ tsp
-
ground black pepper divided, to taste½ tsp
-
yellow onions thinly sliced in half moons8 oz
-
garlic cloves sliced3
-
extra virgin olive oil divided3 tbsp
-
canned artichoke hearts quartered, drained, brine reserved14 oz
-
beef stock21 oz
-
dried basil1 ½ tsp
-
dried parsley2 tbsp
-
dried oregano1 tsp
-
Kalamata olives, pitted drained6 oz
-
corn starch1 tbsp
-
water1 tbsp
-
roasted red peppers, preserved julienned and drained8 oz
-
fresh parsley chopped, to garnish
Voeding per 1 portion
Calorieën
536 kcal /
2243 kJ
Eiwitten
49 g
Vetten
28 g
Koolhydraten
30 g
Vezels
12 g
Verzadigd vet
9 g
Natrium
2028 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Slow Cooking
9 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten