Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 18 oz water
- 2 trout fillets, with skin, whole (approx. 8 oz ea.), gutted and descaled
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 429 kJ / 103 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 0.1 g
- Vetten
- 3 g
- Vezels
- 0.1 g
Alternatieve recepten
Plain Yogurt in Varoma
12 Std.
Steamed prawns or scallops
20min
Steamed Broccoli
25 Min
Slow Cooked Oxtail
8h 20min
Steamed Fish Fillets
25 Min
Steamed Vegetables with Kefir Dressing
40 Min
Fish and Potatoes with Tomato Sauce
50min
Steamed Cauliflower
25 Min
Steamed Spinach
20min
Steamed Green Beans
30min
Steamed Asparagus
35 Min
Sautéing 14 oz Eggplant
35 Min