Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 350 g red peppers, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 sprig fresh basil
- 2 teaspoon fine salt
- 1 sprig fresh thyme
- 1 sprig fresh rosemary
- 1 pinch red chilli (optioneel)
- 1 dried bay leaf
- 2 - 3 anchovy fillets, in oil or brine, well drained
- 700 g chicken legs, skinless, bone in (thighs and drumsticks separated)
- 100 g lager beer
-
50
g vegetable broth (optioneel)
of 50 g water + tsp vegetable stock paste, homemade (optioneel) - 1 pinch ground white pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 996 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 14.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Meatloaf
1h 20min
Lemon chicken
50min
Chicken and warm potato salad
55min
Chicken and pepper souvlaki with rice
1h 5min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45min
Potato and pork rib stew (patatas guisadas con costillas adobadas)
1h
Chicken with tomato sauce
1h
Lamb stew
Geen beoordelingen
Chicken with egg and almond sauce
45min
Green beans with tomato and parsley
55min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50min
Tomato rice
30min