Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 garlic cloves
- 40 g extra virgin olive oil
- 350 g red peppers, cut into pieces (2-3 cm)
- 1 sprig fresh basil
- 2 teaspoon fine salt
- 1 sprig fresh thyme
- 1 sprig fresh rosemary
- 1 pinch red chilli (optioneel)
- 1 dried bay leaf
- 2 - 3 anchovy fillets, in oil or brine, well drained
- 700 g chicken legs, skinless, bone in (thighs and drumsticks separated)
- 100 g lager beer
-
50
g vegetable broth (optioneel)
of 50 g water + tsp vegetable stock paste, homemade (optioneel) - 1 pinch ground white pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 996 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 22.7 g
- Koolhydraten
- 4.2 g
- Vetten
- 14.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sous-vide Herbed Turkey with Roasted Red Pepper Sauce
5j
Chicken with Creamy Vegetable Sauce
50 Min
Chicken and warm potato salad
55min
Honey lime chicken supremes with Mango chutney
1h 15min
Sardines in parcels with green bean salad
Geen beoordelingen
Meatballs in a rich tomato sauce (daoud basha)
1 Std.
Veal fillet with mirabelle plums
Geen beoordelingen
Lemon chicken
50 Min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1 Std.
Orange couscous with steamed salmon
35p
Braised Sea Cucumber With Roast Pork
Geen beoordelingen
Braised Chicken Wings With Mushrooms
1 Std.