Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lemon
- 45 g extra virgin olive oil, divided
- 60 g soy sauce
- ½ tsp brown sugar
-
4
salmon fillet, fresh, skin on, (140-170 g each, 3 cm thick)
of 4 fresh white fish, skin on (140-170 g each, 3 cm thick) - 590 g floury potatoes (e.g. Russet), peeled, cubed (1 cm), divided
- 115 g onion, quartered
- 1 garlic clove
- non-stick spray oil
- 450 g vegetable broth
- salt, to season, to taste
- black pepper, ground, to season, to taste
-
340
g broccoli florets
of 340 g mixed vegetables (e.g. carrots, cauliflower, broccoli) - 450 g frozen green peas
- 225 g whole milk, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5076.1 kJ / 1213.2 kcal
- Eiwitten
- 107 g
- Koolhydraten
- 55.2 g
- Vetten
- 65 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 10.1 g
- Natrium
- 4305.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
CA Digital Flipbook #1
2h
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45 Min
Mystery Soup
55 Min
Texas White Bean Salad
15 dk
Zucchini and Almond Pulp Bread
2 Std. 30 Min
Raspberry Almond Pulp Cakes
50 Min
Potato Gratin
1j 10 menit
Lemonade
5 menit
Jamaica Hibiscus Margarita
1h 5 min
Potatoes with Bacon and Hash
2h 15min
Cream of lettuce soup, sea bass with potatoes and watercress sauce
30 menit
Bean stew with meatballs
45 Min