Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lemon
- 45 g extra virgin olive oil, divided
- 60 g soy sauce
- ½ tsp brown sugar
-
4
salmon fillet, fresh, skin on, (140-170 g each, 3 cm thick)
of 4 fresh white fish, skin on (140-170 g each, 3 cm thick) - 590 g floury potatoes (e.g. Russet), peeled, cubed (1 cm), divided
- 115 g onion, quartered
- 1 garlic clove
- non-stick spray oil
- 450 g vegetable broth
- salt, to season, to taste
- black pepper, ground, to season, to taste
-
340
g broccoli florets
of 340 g mixed vegetables (e.g. carrots, cauliflower, broccoli) - 450 g frozen green peas
- 225 g whole milk, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 5076.1 kJ / 1213.2 kcal
- Eiwitten
- 107 g
- Koolhydraten
- 55.2 g
- Vetten
- 65 g
- Verzadigd vet
- 12.3 g
- Vezels
- 10.1 g
- Natrium
- 4305.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Whole Chicken with Ratatouille
Geen beoordelingen
Green Smoothie
10min
Potato Pancakes
45min
Shrimp and Crab Stack
25 Min
Pineapple Carpaccio with Strawberry Sorbet (TM5)
Geen beoordelingen
Menu with Pea Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potato
45min
Layered bread
2 Std. 30 Min
Lemonade
5 Min
Tomato and bacon spaghetti
35 Min
Baked Chili Beans
50 Min
Shrimp Orzo with Peas
30 Min