![Spicy sea bass (samke harra) Spicy sea bass (samke harra)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/85A78D55-40CE-482E-9D2C-E018A4B98383/Derivates/17786ff4-3cec-44a0-a291-5d8253c76fb9.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1500
g sea bass (2-4 pieces), gutted
of 1500 g gilthead bream, whole, gutted - 1 tbsp olive oil
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch freshly ground pepper
- 1 tsp ground cumin
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon, cut into slices
- 50 g fresh coriander, roughly chopped
- 10 garlic cloves
- 120 g onions, cut into quarters
- 250 g ripe tomatoes, cut into halves
- 200 g water
- 1 level tsp ground hot paprika
- 100 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tsp ground coriander
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 887 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 5.7 g
Alternatieve recepten
Mediterranean Turkey Roulades
45min
Chicken in Yoghurt
1h
Salt Cod Fritters
45min
'Qamar el-din' juice
5min
Traditional mint tea
25min
Gulab Jamuns
2 Std. 30 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 Std. 20 Min
Spicy Chicken Curry with Rum and Basmati Rice
45min
Bamia (okra and meat stew)
55min
Lamb Curry with Peppers - Bhoona Gosht
1 Std. 15 Min
Seven Spice Chicken with Rice
35min
Couscous with Chicken and Lamb
1h 10min