Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1500
g sea bass (2-4 pieces), gutted
of 1500 g gilthead bream, whole, gutted - 1 tbsp olive oil
- 1 tsp salt, plus extra to taste
- 1 pinch freshly ground pepper
- 1 tsp ground cumin
- 4 dried bay leaves
- 1 lemon, cut into slices
- 50 g fresh coriander, roughly chopped
- 10 garlic cloves
- 120 g onions, cut into quarters
- 250 g ripe tomatoes, cut into halves
- 200 g water
- 1 level tsp ground hot paprika
- 100 g lemon juice, freshly squeezed
- 1 tsp ground coriander
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 887 kJ / 212 kcal
- Eiwitten
- 24.4 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 5.7 g
Alternatieve recepten
Turmeric Green Tea
20 min
Salmon Tikka Dinner with Steamed Rice
40 min
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1 godz.
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 min
Seared Scallops with Carrot and Ginger Sauce (Hestan Cue™) Metric
Geen beoordelingen
Sicilian Shrimp Salad
30 min
Eggplant with Feta Cheese and Sundried Tomatoes
1h 10min
Salmon kabsa
35 min
Middle eastern stuffed chicken
2h 25 min
Moroccan harira and chicken soup
1 godz.
Baked Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Couscous with Chicken and Lamb
1h 10min