
Apparaten en Accessoires
Salmon kabsa
Voorbereiding 10min
Totaal 40min
6 portions
Ingrediënten
-
basmati rice250 g
-
water1000 g
-
brown onion cut into quarters160 g
-
garlic cloves6
-
olive oil30 g
-
harissa (see Tips)2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
ground cumin1 tsp
-
tomatoes cut into quarters150 g
-
tomato paste1 tbsp
-
fresh long red chilli deseeded and cut into pieces (optional)1
-
salt1 tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
fresh skinless, boneless salmon fillets cut into bite-size pieces (see Tips)600 g
-
dried limes pierced with a knife (see Tips)2
-
cinnamon quill1
-
cardamom pods4
-
whole cloves4
-
pine nuts toasted for garnishing15 g
-
fresh coriander finely chopped5 sprigs
Voeding per 1 portion
Calorieën
433 kcal /
1818.4 kJ
Eiwitten
25.8 g
Vetten
20.8 g
Koolhydraten
36.9 g
Vezels
0 g
Verzadigd vet
4.8 g
Natrium
433 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Travel the Middle East
12 recepten
Australië en Nieuw-Zeeland
Australië en Nieuw-Zeeland