Pappadums with mint and coriander chutney

Pappadums with mint and coriander chutney

3.7 7 beoordelingen
Voorbereiding 45min
Totaal 50min
15 portions

Ingrediënten

Pappadums
  • water
    180 g
  • urad dal whole or split, husks removed (see Tips)
    400 g
  • fine salt
    1 tsp
  • chilli powder
    1 tsp
  • vegetable oil plus 300-500 g extra for rolling and frying
    1 tbsp
Mint and coriander chutney
  • fresh mint leaves only
    12 sprigs
  • fresh coriander leaves only
    10 sprigs
  • fresh long green chilli cut into halves and deseeded
    1
  • sea salt flakes
    1 tsp
  • lime juice only (approx. 20 g)
    1
  • natural yoghurt
    150 g

Voeding per 1 portions

Calorieën 114.1 kcal / 479.1 kJ
Eiwitten 7.2 g
Vetten 2.2 g
Koolhydraten 14.2 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 0.5 g
Natrium 310.2 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...