Compatibele versies
Duck breasts with orange ginger sauce, mashed potatoes and green beans
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g shallots, cut in halves
- 1 garlic clove
- 20 g fresh ginger, peeled, thinly sliced (2 mm)
-
60
g Seville orange marmalade
of 60 g orange marmalade plus 1 tbsp lemon juice - 1 pinch fresh thyme leaves
- 20 g olive oil
-
20
g balsamic vinegar
of 20 g sherry vinegar - 50 g port wine
- 550 g water
- 1 tsp salt
- ½ tsp freshly ground black pepper, adjust to taste
- 2 duck breasts, skinless, boneless (approx. 150-200 g each) (see tip)
- 350 g floury potatoes, peeled, cut in small pieces (1 cm)
- ½ tsp ground sweet paprika
- 30 g butter
- 120 g milk
- 120 - 150 g fresh green beans, cut in pieces (2 cm) if necessary
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3136 kJ / 750 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 33 g
- Vezels
- 4.4 g
Alternatieve recepten
Meatloaf
1小时 20 分钟
Apple cake
1 Std.
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45 Min
Beef Stroganoff
1 Std.
Beef goulash with bread dumplings
1 Std. 30 Min
Basic bread dough
5min
Chicken and pepper souvlaki with rice
1h 5min
Bread and tomato soup, Rolled spinach omelette and Steamed ratatouille vegetables
1h 5min
Pork tenderloin with red wine sauce and vegetables
45 Min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1h 15min
Meatballs in Spanish sauce
55min
Chicken breasts with courgette topping
50 Min