Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Herb dumplings
- 10 - 15 g fresh herbs (e.g. basil, parsley, wild garlic, chervil, mixed soft-leaf herbs), leaves only
- 200 g milk
- 60 g butter, cut in pieces, plus extra for greasing
- ¾ tsp salt
- ¼ tsp ground nutmeg (optioneel)
- 150 g wheat semolina
- 1 egg
Beetroot soup
-
500
g raw beetroot, peeled, cut in pieces,
of 500 g cooked beetroot, cut in pieces - 700 g water
- 150 g white wine
-
2
heaped tsp vegetable stock paste, homemade,
of 2 vegetable stock cubes (each for 0.5 l) - 25 g flour
- ½ - 1 tsp salt
- 2 pinches ground nutmeg
- 1 pinch ground black pepper
- 100 g cream
- 1 tbsp white wine vinegar (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1386 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1 godz. 40 min
Courgette Omelette
40min
Chicken galantine with dill yoghurt
3h 25min
Vegetable soup, Eggs en cocotte with spinach
1j
Crunchy Granola
Geen beoordelingen
Wholemeal pasta with chickpea cream and prawns
35min
Cabbage soup
50min
Spinach and Cheese Soufflés
35min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1h 35 min
Speedy Bassara
25 menit
Asparagus cream soup
30min