Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 350 g fennel, cut into pieces (2-3 cm)
- 250 g carrots, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 40 g leek, cut into pieces (2-3 cm)
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
- 500 g water
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 1 pinch salt (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 711 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 13.6 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach and Parmesan Soup
45 Min
Creamy Courgette Soup
25min
Pea Soup
30min
Spinach potato soup with savoury egg custard
45 Min
Smooth cauliflower soup
50 Min
Lentil and spinach soup
50 Min
Broccoli soup with sage oil
30min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 min
Creamy pea soup
40 Min
Fennel Risotto
35 min
Celeriac and Apple Soup
55 min
Courgette Soup with Basil and Cashew
20min