Smooth fennel and carrot soup
TM31 TM5 TM6

Smooth fennel and carrot soup

4.3 (38 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
  • 350 g fennel, cut into pieces (2-3 cm)
  • 250 g carrots, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
  • 40 g leek, cut into pieces (2-3 cm)
  • 30 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
  • 500 g water
  • 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
  • 1 pinch salt (optioneel)

Voeding
per 1 portion
Calorieën
711 kJ / 170 kcal
Eiwitten
6.1 g
Koolhydraten
6.1 g
Vetten
13.6 g
Vezels
4.1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten