Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 350 g fennel, cut into pieces (2-3 cm)
- 250 g carrots, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 40 g leek, cut into pieces (2-3 cm)
- 30 g extra virgin olive oil, plus extra for serving
- 500 g water
- 1 vegetable stock cube (for 0.5 l)
- 1 pinch salt (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 711 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 13.6 g
- Vezels
- 4.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Creamy carrot and lentil soup
35 min
Carrot Ginger Soup
20min
Creamy pea soup
40 min
Beetroot soup with herb dumplings
1 Std. 10 Min
Asparagus cream soup
30 Min
Creamy courgette soup
25 min
Lentil and spinach soup
50 min
Spinach and Parmesan Soup
45 Min
Zucchini soup
25 min
Curried Carrot And Ginger Soup
50 min
Carrot, Apple and Ginger Soup
35 min
Broccoli soup with sage oil
30 Min