Compatibele versies
Conchiglie pasta with fresh tomato sauce and goat's cheese
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
80
g goat's cheese, medium hard, cut into pieces (2-3 cm)
of 80 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm) - 20 g extra virgin olive oil
- 1 garlic clove
-
300
g ripe tomatoes, seeds removed and cut into cubes (0.5-1 cm)
of 300 g canned cherry tomatoes, cut into cubes (0.5-1 cm) - 1 ½ tsp fine salt
- 1 sprig fresh basil, leaves washed and dried
- 650 g water
- 350 g pasta, dried, type conchiglie or other short type dried pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1590 kJ / 380 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 65.6 g
- Vetten
- 9.2 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Matzo Ball Soup
1h 20min
Spanish Tortilla - Tortilla Española
45min
Leek and Potato Soup With Soya or Beef Mince
50 min
Chickpea stew with vegetables and chorizo
45min
Sautéed vegetables
15 min
Gnocchi tricolore
35 min
Lemon Garlic White Rice
35 min
Spanish cheesecake (quesada pasiega)
45min
Pumpkin Risotto
50 min
Broccoli Rabe Pesto with Pasta and Roasted Squash
45min
Savoury crêpes
45min
Butternut Squash Ravioli Soup
35 min