Risotto with Parmesan cheese

Risotto with Parmesan cheese

4.2 30 beoordelingen
Voorbereiding 15min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • Parmesan cheese cut in pieces (3 cm)
    40 g
  • shallot (approx. 30 g)
    1
  • butter
    40 g
  • extra virgin olive oil
    10 g
  • risotto rice (e.g. Carnaroli, Arborio), 14-15 minutes cooking time (see tip)
    320 g
  • dry white wine
    60 g
  • water
    820 g
  • stock cube (for 0.5 l) meat or vegetable
    1
    1 heaped tsp stock paste, homemade, meat or vegetable
  • salt to taste
    ½ - 1 tsp

Voeding per 1 portion

Calorieën 433 kcal / 1812 kJ
Eiwitten 9 g
Vetten 15 g
Koolhydraten 63 g
Vezels 1.8 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...