Béarnaise sauce

Béarnaise sauce

4.1 24 beoordelingen
Voorbereiding 10min
Totaal 15min
4 portions

Ingrediënten

  • shallots cut in halves
    50 g
  • fresh tarragon leaves only
    1 sprig
  • dry white wine
    50 g
  • white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)
    1 tbsp
  • butter, unsalted cut in pieces
    200 g
  • egg yolks
    4
  • salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    1 pinch

Voeding per 4 portions

Calorieën 1833 kcal / 7666 kJ
Eiwitten 15 g
Vetten 192 g
Koolhydraten 2 g
Vezels 0.9 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...