Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g shallots, cut in halves
- 1 sprig fresh tarragon, leaves only
- 50 g dry white wine
- 1 tbsp white wine vinegar (preferably tarragon vinegar)
- 200 g butter, unsalted, cut in pieces
- 4 egg yolks
- 1 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- Voeding
- per 4 portions
- Calorieën
- 7666 kJ / 1833 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 192 g
- Vezels
- 0.9 g
Alternatieve recepten
Béarnaise sauce
15min
Beurre Blanc
20min
Béarnaise sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Béarnaise Sauce
20min
Hollandaise Sauce
15min
Hollandaise sauce
15min
Vanilla sauce (crème anglaise)
15min
Hollandaise sauce
15min
Hollandaise Sauce
15min
Béarnaise Sauce
15min
Salmon Gravadlax with Buckwheat Blinis
48 Std.