Apparaten en Accessoires
Hollandaise sauce
Voorbereiding 15min
Totaal 15min
4 portions
Ingrediënten
-
butter, unsalted cut in pieces250 g
-
water50 g
-
lemon juice1 tbsp
-
egg yolks3
-
salt½ tsp
-
freshly ground pepper1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 4 portions
Eiwitten
11 g
Calorieën
8751 kJ /
2093 kcal
Vetten
227 g
Vezels
0.1 g
Koolhydraten
1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
174 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Béarnaise sauce
15 min
Asparagus cream soup
30 min
Mustard-dill sauce
2 h 15 min
Hollandaise Sauce
15 min
Hollandaise sauce
15 min
Vanilla ice cream
12 h
Vanilla sauce (crème anglaise)
15 min
Béchamel sauce
15 min
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Hollandaise Sauce
15 min
Amaretti Crème Brulée
4 h 30 min
Mayonnaise
5 min