Apparaten en Accessoires
Salmon tartare
Voorbereiding 10min
Totaal 10min
6 portions
Ingrediënten
-
pink peppercorns plus extra to garnish1 tsp
-
fresh dill leaves only, plus extra to garnish2 sprigs
-
salmon fillets, skinless, sushi quality cut in 3 pieces300 g
-
freshly squeezed lemon juice40 g
-
olive oil2 tbsp
-
Worcestershire sauce½ tsp
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
watercress leaves or mixed salad100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
10 g
Calorieën
560 kJ /
134 kcal
Vetten
10 g
Vezels
0.5 g
Koolhydraten
1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
174 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Tzatziki
20min
Béarnaise sauce
15min
Asparagus cream soup
30min
Basil pesto
10min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Salmon Tartare
25min
Guacamole
10min
Hollandaise sauce
15min
Asparagus Risotto, Sun-dried Tomato Tear and Share Rolls, Berry Foam
1h 30min
Gazpacho
1h 15min
Cod with citrus butter
50min
Creamy courgette soup
25min