Apparaten en Accessoires
Potato and vegetable purée
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
vegetables (e.g. carrots, celeriac, yams, green peas, cauliflower, broccoli), cut in pieces (see tip)400 g
-
floury potatoes peeled, cut in slices (0.5 cm)600 g
-
salt1 - 1 ¼ tsp
-
milk250 g
-
butter30 g
-
ground nutmeg (optioneel)1 pinch
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
9 g
Calorieën
1099 kJ /
263 kcal
Vetten
10 g
Vezels
4.9 g
Koolhydraten
33 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
The Basic Cookbook
174 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Veal and Mixed Vegetable Purée
50min
Asparagus cream soup
30min
Mustard-dill sauce
2u. 15min
Rustic bread
2u.
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min
Béchamel sauce
15min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Apple tart
1u.
Rustic bread
2u.
Hollandaise sauce
15min
Ratatouille
40min