![Potato and vegetable purée Potato and vegetable purée](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E1B4DC1C-1218-44A0-A122-EA1D46D7341B/Derivates/7FC1F509-0F5F-4F82-94C0-28F86C3B528C.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g vegetables (e.g. carrots, celeriac, yams, green peas, cauliflower, broccoli), cut in pieces (see tip)
- 600 g floury potatoes, peeled, cut in slices (0.5 cm)
- 1 - 1 ¼ tsp salt
- 250 g milk
- 30 g butter
- 1 pinch ground nutmeg (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1099 kJ / 263 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 4.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Apple tart
1h
Veal and Mixed Vegetable Purée
50 dk
Cereal and fruit purée
20 min
Guacamole
10min
Pizza dough
1h
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Berry mousse
4 Std. 50 Min
Steamed Pears with Chocolate Cardamom Sauce
40 min
Whisked egg whites
5 Min
Vegetable-potato-meat purée
35 min
Whipped cream
10min