Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g rapeseed oil
- 10 - 15 g fresh dill, leaves only
- 20 - 30 g sugar (caster sugar), to taste
- 20 g white wine vinegar
- 20 g lemon juice
- 25 g Dijon mustard or other medium-hot mustard
- 30 g sweet mustard
- 1 egg yolk
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 8541 kJ / 2041 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 211 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Horseradish and Chickpea Dip
10 menit
Hollandaise sauce
15 menit
Béarnaise sauce
15 menit
Guacamole
10 menit
Tzatziki
20 min
Meat stock paste
45min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 menit
Risotto with Parmesan cheese
30min
Chopped vegetable salad
10 menit
Fruit sauce (coulis)
10 menit
Mini Filoni with Green Olives - Piccoli filoni alle olive verdi
2h 30min
Pitta bread
2h