Apparaten en Accessoires
Mustard-dill sauce
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 15min
8 portions
Ingrediënten
-
rapeseed oil200 g
-
fresh dill leaves only10 - 15 g
-
sugar (caster sugar) to taste20 - 30 g
-
white wine vinegar20 g
-
lemon juice20 g
-
Dijon mustard or other medium-hot mustard25 g
-
sweet mustard30 g
-
egg yolk1
-
salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 8 portions
Eiwitten
10 g
Calorieën
8541 kJ /
2041 kcal
Vetten
211 g
Vezels
2.6 g
Koolhydraten
32 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je dit ook leuk...
Béarnaise sauce
15 Min
Vanilla ice cream
12 Std.
Lemon sorbet
8 Std. 30 Min
Basil pesto
10 Min
Chopped vegetable salad
10 Min
Frozen fruit sorbet
5 Min
Amaretti Crème Brulée
4 Std. 30 Min
Potato and vegetable purée
45 Min
Quick fruit sorbet
10 Min
Rustic bread
2 Std.
Hollandaise sauce
15 Min
Quick Thai chicken curry
40 Min