![Mustard-dill sauce Mustard-dill sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E870C44B-6F04-4122-8A6B-18F4BE11675F/Derivates/0310FBE1-D1AB-4A81-8B4D-4F4E2691583D.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g rapeseed oil
- 10 - 15 g fresh dill, leaves only
- 20 - 30 g sugar (caster sugar), to taste
- 20 g white wine vinegar
- 20 g lemon juice
- 25 g Dijon mustard or other medium-hot mustard
- 30 g sweet mustard
- 1 egg yolk
- ½ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 8 portions
- Calorieën
- 8541 kJ / 2041 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 211 g
- Vezels
- 2.6 g
Alternatieve recepten
Guacamole
10 min
Boiled eggs
20 min
Cream cheese spread with radishes
5min
Hollandaise sauce
15 min
Potato cakes
45 min
Floating islands
40 min
Béarnaise sauce
15 min
Tzatziki
20 min
Rosé and Raspberry Jelly
12h 30min
Berry mousse
4 Std. 50 Min
Crème caramel (flan)
3h
Trout with hollandaise sauce
50min