Apparaten en Accessoires
Asparagus with Romesco Sauce
Voorbereiding 10min
Totaal 30min
4 portions
Ingrediënten
-
blanched almonds30 g
-
blanched hazelnuts25 g
-
garlic clove unpeeled1
-
water500 g
-
green asparagus woody ends removed350 - 400 g
-
extra virgin olive oil20 g
-
sweet paprika1 ½ tsp
-
roasted red peppers, preserved drained, reserving 20 g oil, cut in pieces100 g
-
tomatoes quartered80 g
-
fresh red chilli (optioneel) halved, deseeded½
-
red wine vinegar1 Tbsp
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
917 kJ /
222 kcal
Vetten
19 g
Koolhydraten
5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Celebrate Spring
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Onion Soup
1 Std.
Steamed Green Beans and Helda Beans
20 Min
Steamed Broccoli and Courgettes
15 Min
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50 Min
Quinoa Salad
35 Min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 Min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 Min
Sweet and Sour Peppers
40 Min
Cucumber Soup
25 Min
Steamed Broccoli Mash
35 Min
Red Cabbage
1 Std.
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min