Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g blanched almonds
- 25 g blanched hazelnuts
- 1 garlic clove, unpeeled
- 500 g water
- 350 - 400 g green asparagus, woody ends removed
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp sweet paprika
- 2 pinches ground black pepper
- 100 g roasted red peppers, preserved, drained, reserving 20 g oil, cut in pieces
- 80 g tomatoes, quartered
- ½ fresh red chilli, halved, deseeded (optioneel)
- 1 Tbsp red wine vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 917 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Broccoli and Courgettes
15min
Steamed Green Beans and Helda Beans
20min
Béchamel Sauce
15min
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30 Min
Steamed Potato and Butternut Squash Pieces
25 Min
Whisked Egg Whites
5 Min
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Steamed Broccoli Mash
35 Min
Steamed Salmon with Courgetti
35 Min
Basmati Rice
35 Min
Sautéed Courgettes (200 g)
20min
Quinoa Salad
35 Min