Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g blanched almonds
- 25 g blanched hazelnuts
- 1 garlic clove, unpeeled
- 500 g water
- 350 - 400 g green asparagus, woody ends removed
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp sweet paprika
- 2 pinches ground black pepper
- 100 g roasted red peppers, preserved, drained, reserving 20 g oil, cut in pieces
- 80 g tomatoes, quartered
- ½ fresh red chilli, halved, deseeded (optioneel)
- 1 Tbsp red wine vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 917 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Sprouts and Cauliflower
20 min
Apple sauce
20 min
Neapolitan Sauce
1 godz.
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 min
Broccoli and Potatoes with Blue Cheese Sauce
35 min
Whisked Egg Whites
5 min
Pasta alla Puttanesca
35 min
Steamed Broccoli and Courgettes
15 min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25 min
Fruit Sauce (Coulis)
10 min
Steamed Asparagus
35 min
Steamed Green Beans
30 min