![Asparagus with Romesco Sauce Asparagus with Romesco Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1B4A1B34-2DFB-4CDD-9D8D-D6C50D92745B/Derivates/7F4AF1A1-B94C-4EF3-97CA-AAF669B535D6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g blanched almonds
- 25 g blanched hazelnuts
- 1 garlic clove, unpeeled
- 500 g water
- 350 - 400 g green asparagus, woody ends removed
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 ½ tsp sweet paprika
- 2 pinches ground black pepper
- 100 g roasted red peppers, preserved, drained, reserving 20 g oil, cut in pieces
- 80 g tomatoes, quartered
- ½ fresh red chilli, halved, deseeded (optioneel)
- 1 Tbsp red wine vinegar
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 917 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 19 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mint Courgettes
30 min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 min
Mashed Potatoes
45 min
Pineapple Parcels
1 godz.
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1 godz.
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 godz. 10 min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 мин.
Pea Gazpacho
4 godz. 15 min
Asparagus and Mango Salad
35 min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 мин.