Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 egg yolks, from medium eggs
- 1 ½ heaped tsp Dijon mustard
- 1 pinch fine sea salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- 20 g lemon juice
- 50 g olive oil
- 250 g sunflower oil
- 5 tinned anchovies, drained
- 2 Tbsp pickled capers, drained and rinsed
- 40 g red onion, halved
- 3 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 5 fresh chives, halved
- 5 g fresh parsley leaves
- 12 quail eggs
- 750 g potatoes, waxy (e.g. Charlotte), sliced (1 cm)
- 500 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2601 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 56 g
Alternatieve recepten
Asparagus with Romesco Sauce
30 min
Cauliflower and Broccoli Gratin
50 min
Potatoes with Yoghurt Sauce
40 min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1 godz. 15 min
Tortelloni with Veal and Parmesan - Tortelloni di spinaci ripieni di vitello e formaggio
1 Std. 50 Min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 min
Steamed Broccoli Mash
35 min
Sicilian Salad
30 min
Freekeh Risotto with Mixed Mushrooms and Sage
1 Std. 30 Min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25min
Roast Spiced Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 Std.
Brown Rice Salad with Trout
35 min