Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 egg yolks, from medium eggs
- 1 ½ heaped tsp Dijon mustard
- 1 pinch fine sea salt, plus extra to taste
- 1 pinch ground black pepper, plus extra to taste
- 20 g lemon juice
- 50 g olive oil
- 250 g sunflower oil
- 5 tinned anchovies, drained
- 2 Tbsp pickled capers, drained and rinsed
- 40 g red onion, halved
- 3 sprigs fresh tarragon, leaves only
- 5 fresh chives, halved
- 5 g fresh parsley leaves
- 12 quail eggs
- 750 g potatoes, waxy (e.g. Charlotte), sliced (1 cm)
- 500 g water
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2601 kJ / 628 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 56 g
Alternatieve recepten
Mashed Potatoes
45 Min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1u.
Green Dyed Eggs
55 Min
Light Blue Dyed Eggs
55 Min
Brussels Sprouts with Chestnuts and Pancetta
35 Min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35 Min
Goat's Cheese Flans with Yoghurt Sauce and Leeks
45 Min
Thai-style Prawn Broth, Spiced Apples
1 Std. 15 Min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2 Std. 10 Min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Potatoes with Yoghurt Sauce
40 Min
Cheeseboard Spaghetti
45 Min