
Apparaten en Accessoires
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
Voorbereiding 30min
Totaal 1u.
4 portions
Ingrediënten
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)30 g
-
water1200 g
-
vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
basmati rice200 g
-
green asparagus woody ends removed500 - 700 g
-
extra virgin olive oil40 g
Lemon Sabayon Sauce
-
egg yolks4
-
salt½ tsp
-
ground black pepper1 pinch
-
freshly squeezed lemon juice10 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
403 kcal /
1685 kJ
Eiwitten
13 g
Vetten
20 g
Koolhydraten
41 g
Vezels
3.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Great Taste On Every Level
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland