Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1200 g water
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 200 g basmati rice
- 500 - 700 g green asparagus, woody ends removed
- 40 g extra virgin olive oil
Lemon Sabayon Sauce
- 4 egg yolks
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1685 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Butterbean Mash with Paprika
20p
Whisked egg whites
5min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25p
Spinach and Broccoli Terrine
4 Std. 40 Min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30p
Sous-vide Miso Aubergine
2u. 50min
Quick Cheese Soufflés
45p
Sicilian Caponata
30p
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35p
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
25p
Stuffed Pork Fillet with Celery and Potato Purée
55min
Minestrone
45p