![Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0912C7CC-8FC6-435F-98F6-F5ADD38580C5/Derivates/306BA5EF-4BA0-47FD-B8F3-C1FFD962A3B2.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
- 1200 g water
-
1
tsp vegetable stock paste, homemade
of 1 vegetable stock cube (for 0.5 l) - 200 g basmati rice
- 500 - 700 g green asparagus, woody ends removed
- 40 g extra virgin olive oil
Lemon Sabayon Sauce
- 4 egg yolks
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 10 g freshly squeezed lemon juice
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1685 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 41 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach and Potato Soup with Savoury Egg Custard
45 Min
Spinach and Broccoli Terrine
4h 40 min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
Geen beoordelingen
Asparagus with Romesco Sauce
30 Min
Pears in Spiced Red Wine
3 Std. 20 Min
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1 Std.
Spinach and Parmesan Soup
45 Min
Salmon Fillets with Buckwheat and Asparagus
40 Min
Stuffed Mushrooms with Manchego Cheese
40 Min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 Min
Cream of Cauliflower and Coconut Soup
40 Min
Courgettes with Corn
25 Min