![Broccoli and potatoes with blue cheese sauce Broccoli and potatoes with blue cheese sauce](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7d82dc95-3197-4b01-a7eb-dd1c949e5fe3/Derivates/681a1944-4f0b-4ab7-9066-cc46445461d6.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Broccoli and potatoes
- 600 g broccoli, cut in florets
- 700 g water
- ½ tsp salt
- 500 g potatoes, cut in pieces (3-4 cm)
Cheese sauce
- 100 g blue cheese, cut in pieces
- 20 g flour
- 50 g butter
- 80 g cream
- ¼ tsp ground white pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1753 kJ / 418 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 6.4 g
Alternatieve recepten
Coleslaw
10 Min
Creamy courgette soup
25 Min
Steamed Meagre, Vegetables and Rice Pilaf
45 min
Steamed Brussels Sprouts with Orange Herb Butter
25 Min
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35 min
Vegetable soup
35 min
Pineapple Parcels
1 godz.
Peas with ham
30 min
Whisked egg whites
5 Min
Asparagus Stem Soup
55 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 min