Compatibele versies
Three-course meal for two: Vegetable soup, Chicken casserole with rice, Steamed apple
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Flavoured breadcrumbs
-
50
g bread roll
of 50 g white bread - 1 garlic clove
-
5
sprigs fresh coriander
of 5 sprigs fresh parsley
Three-course meal
- 250 g carrots, cut in pieces (2-3 cm)
- 250 g courgettes, cut in pieces (2-3 cm)
- 100 g leek, white part only, cut in slices
-
500
g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (10 cm x 1 cm)
of 500 g turkey breast fillets, skinless, cut in strips (10 cm x 1 cm) - 2 tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 sprigs fresh thyme (optioneel)
-
1
apple, cut in eighths
of 1 pear, cut in eighths -
1
tbsp sugar
of 1 tbsp honey - ½ tsp ground cinnamon
- 1 lemon zest
- 150 g onions, cut in halves
- 2 garlic cloves
- 30 g olive oil
- 1 dried bay leaf
- 650 g water
- 120 g long-grain rice
Béchamel sauce
- 250 g milk
- 20 g flour
- 10 g butter
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4222 kJ / 1010 kcal
- Eiwitten
- 78 g
- Koolhydraten
- 109 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 11.6 g
Alternatieve recepten
Meatloaf
1h 20min
Boiled eggs
20 Min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 Min
Fruit ice cream
5 Min
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
45min
Chicken Provencale
1 Std.
Rustic bread
2h
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Potato cakes
45min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 Min
Fruit nectar
10min
Chopped vegetable salad
10min