Steamed turbot and mixed vegetable parcels

Steamed turbot and mixed vegetable parcels

3.8 4 beoordelingen
Voorbereiding 20min
Totaal 1u. 15min
4 portions

Ingrediënten

  • extra virgin olive oil
    80 g
  • salt
    ¾ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • lemons preferably organic, zest and juice
    1 - 2
  • turbot fillets (120-200 g each)
    4
    4 white fish fillets, (any type of white fish, 120-200 g each)
  • mixed vegetables (e.g. carrots, courgettes, celery stalks, turnips), cut in pieces as needed
    200 g
  • fresh flat-leaf parsley leaves only
    6 sprigs
  • water
    500 g
  • potatoes peeled, cut in slices (3 mm)
    400 g

Voeding per 1 portion

Calorieën 404 kcal / 1693 kJ
Eiwitten 30 g
Vetten 23 g
Koolhydraten 19 g
Vezels 2.3 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...