![Cod with citrus butter Cod with citrus butter](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/1C27ECB5-9144-42C0-BE39-E9A1BA960DB0/Derivates/7680D26B-EA58-4D73-83E1-D89E5979186C.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 orange, preferably organic, zest and juice
- 1 lemon, preferably organic, zest and juice
- 700 g water
- 400 g potatoes, cut in pieces
- 400 g courgettes, cut in slices (5 mm)
- 80 g butter, plus extra for greasing
- 4 fresh cod fillets, skinless (120-200 g each)
- ½ tsp salt, adjust to taste
- ½ tsp ground black pepper, adjust to taste
-
1
tsp anise seeds
of 1 tsp dried fennel seeds - 3 sprigs fresh parsley, leaves only, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1694 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2.5 g
Alternatieve recepten
Risotto with Parmesan cheese
30 min
Creamy courgette soup
25 Min
Monkfish and prawn soup
1 godz.
Asparagus cream soup
30 min
Pasta salad with trout and vegetables
45 min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Vegetable soup
35 min
Pumpkin soup
35 min
Chickpea soup with spinach
40 min
Salmon in mushroom cream sauce with potatoes
50 min
Fish and potatoes with tomato sauce
50 min