Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 200 g white wine
- 100 g orange juice, freshly squeezed
- 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
-
400
g fresh trout fillets, skinless
of 400 g fresh salmon fillets, skinless - 200 g frozen green peas
- 240 g penne (short, dried pasta) (10 minutes cooking time)
- 40 g olive oil
- 1 garlic clove
- 30 g pickled capers, drained and rinsed
- 80 g black olives, pitted
- 350 g cherry tomatoes, halved or quartered
- 1 pinch ground black pepper (optioneel)
- 10 g lemon juice, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2246 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 21.8 g
- Vezels
- 8.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 min
Spring Vegetable Penne
45 dk
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50 dk
Asparagus and Pea Pasta
20 min
Tuna Pasta
30 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h
Saffron Chicken Penne
30 min
Aubergine and Tomato Pasta
45 dk
Baked Penne with Vegetables
1sa 5 dk