Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g water
- 200 g white wine
- 100 g orange juice, freshly squeezed
- 1 ½ tsp fine sea salt, to taste
-
400
g fresh trout fillets, skinless
of 400 g fresh salmon fillets, skinless - 200 g frozen green peas
- 240 g penne (short, dried pasta) (10 minutes cooking time)
- 40 g olive oil
- 1 garlic clove
- 30 g pickled capers, drained and rinsed
- 80 g black olives, pitted
- 350 g cherry tomatoes, halved or quartered
- 1 pinch ground black pepper (optioneel)
- 10 g lemon juice, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2246 kJ / 536 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 52 g
- Vetten
- 21.8 g
- Vezels
- 8.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Tuna Pasta
30 Min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1 godz.
Brodet (Fish stew)
1 Std. 15 Min
Stuffed vegetables
1 Std. 5 Min
Mussels in spicy tomato sauce
45 Min
Pizza Margherita
2h 10min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Basque Chicken
1 Std. 10 Min
Caldeirada (Fish Stew)
45 Min
Asparagus and Pea Pasta
20min