Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g olive oil
- 50 g soy sauce
- ½ tsp brown sugar
- 1 lemon, zest and juice
- 4 fresh salmon fillets, skinless (150-180 g each)
- 100 g shallots, halved
- 1 garlic clove
- 100 g leeks, white part only, cut in pieces
- 20 - 30 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm) (optioneel)
- 100 g celery stalks, cut in pieces
- 350 g frozen peas
- 450 g water
- 2 tsp salt
- 400 g broccoli florets
- 2 pinches ground black pepper
- 50 - 100 g double cream, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2782 kJ / 664 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 43 g
- Vezels
- 9.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mushroom Pâté
1h 30min
Steamed Cod with Vizcaina Sauce
50 min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min
Borscht
50 min
Scandinavian Brunch
Geen beoordelingen
Creamy Courgette Soup
35 min
Chickpea Soup with Spinach
40 min
Cod with citrus butter
50 min
Creamed Lettuce Soup, Broccoli with Black Olive Sauce
45 Min
Tuna Niçoise Toasts
3h
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 godz. 25 min
Spelt and Kale Soup - Zuppa Di Farro e Cavolo Nero
55min