
Apparaten en Accessoires
Braised Cod with Thyme and Lemon
Voorbereiding 20min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
courgettes200 g
-
carrots100 g
-
garlic clove1
-
olive oil20 g
-
unsalted butter diced25 g
-
white wine75 g
-
lemon 10 g juice and 2 pieces of thin peelings of skin only (2-3 cm)1
-
fresh thyme2 sprigs
-
fresh bay leaf1
-
white fish fillets skinless, boneless (e.g. haddock or cod, approx. 100 g each)4
-
fine sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
-
boiling water500 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
193 kcal /
805 kJ
Eiwitten
19.6 g
Vetten
11.2 g
Koolhydraten
3.5 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Everything Easter
11 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland