Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 lemon, thin peelings of skin and 30 g juice
-
30
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
of Gruyère cheese, cut in pieces (2 cm) - 1200 g liquid vegetable stock (see tip)
- 1 tsp fine sea salt
- 200 g large raw prawns, peeled
- 300 g courgettes, sliced
- 2 garlic cloves
- 250 g dried tagliatelle
- 1 Tbsp olive oil
- 200 g crème fraîche
- 1 tsp fresh chives, chopped
- 1 tsp fresh dill leaves
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1861 kJ / 444.8 kcal
- Eiwitten
- 19.7 g
- Koolhydraten
- 53.6 g
- Vetten
- 16.6 g
- Verzadigd vet
- 7.8 g
- Vezels
- 3.2 g
- Natrium
- 1050.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Baked Parmesan Fish with Sweet Potato Mash
45p
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40p
Tomato and Haddock Rice
50 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40p
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35p
Salmon Fillets with Salsa Verde
30p
Salmon and Potato Bake with Dill
1h 15min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40p
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 Std.
Rice with Duck
1h 5 min
Lemon Chicken with Couscous and Tzatziki
30p
Seafood Stew with Coconut Milk
35p