Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cod fillets (approx. 700-800 g)
- 1 tsp harissa sauce (see tip)
- 2 tsp ras el hanout (see tip)
- 2 tsp lemon-salt paste (see tip)
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 2 ½ Tbsp olive oil
- 200 g red peppers, quartered
- 250 g yellow peppers, quartered
- 200 g green peppers, quartered
- 250 g couscous
- 290 g water
- 1 pinch ground black pepper
- 250 g liquid fish stock
- 200 g red peppers, cut in large pieces
- ¼ tsp brown sugar
- 4 Tbsp fresh coriander leaves, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2054 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40 Min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1ωρ.
Salmon with Broccoli, Couscous and Honey Mustard Sauce
1ωρ.
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1ωρ.
Fire and Ice Coleslaw
4h 15 min
Veracruz Fish
30 λεπτ.
Salt Cod with Spinach and Chickpeas
45min
Balsamic Spelt Salad
20 λεπτ.
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 Min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 Min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Steamed Garlic Prawns
30 λεπτ.