Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cod fillets (approx. 700-800 g)
- 1 tsp harissa sauce (see tip)
- 2 tsp ras el hanout (see tip)
- 2 tsp lemon-salt paste (see tip)
- 1 ¼ tsp fine sea salt
- 2 ½ Tbsp olive oil
- 200 g red peppers, quartered
- 250 g yellow peppers, quartered
- 200 g green peppers, quartered
- 250 g couscous
- 290 g water
- 1 pinch ground black pepper
- 250 g liquid fish stock
- 200 g red peppers, cut in large pieces
- ¼ tsp brown sugar
- 4 Tbsp fresh coriander leaves, chopped
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2054 kJ / 492 kcal
- Eiwitten
- 43 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Tagine
25 Min
Asian-style Rice with Eggs and Vegetables
30 min
Black-eyed Bean Stew with Baby Squid
5hod. 15min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli
50 min
Thai Steamed Trout Parcels
35 min
Watercress and Oat Soup
35 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35 min
Peking Chicken
45min
Red bean chicken and sweet potato stew
45min
Dahi Wali Macchi (Haddock Baked in Yoghurt)
50 min
Cauliflower Rice Pilaf with Sweet Potato
40 min