Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 60 g shallots, halved
- 15 g olive oil
- 200 g fresh spinach leaves
- 1000 g boiling water
- 220 g dried Puy lentils, rinsed
- 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 135 g each)
- 1 lemon, thinly sliced
- 16 baby plum tomatoes, halved
- 2 Tbsp balsamic vinegar
- 1 Tbsp fresh parsley leaves, roughly chopped
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2085 kJ / 499 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Natrium
- 580 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35 dk
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25 Min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1sa
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 Min
Chicken and Spelt Salad
1 Std. 15 Min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min