
Apparaten en Accessoires
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
Voorbereiding 20min
Totaal 40min
4 portions
Ingrediënten
-
garlic clove1
-
shallots halved60 g
-
olive oil15 g
-
fresh spinach leaves200 g
-
boiling water1000 g
-
dried Puy lentils rinsed220 g
-
fresh salmon fillets, skinless (approx. 135 g each)4
-
lemon thinly sliced1
-
baby plum tomatoes halved16
-
balsamic vinegar2 Tbsp
-
fresh parsley leaves roughly chopped1 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Voeding per 1 portion
Calorieën
499 kcal /
2085 kJ
Eiwitten
40 g
Vetten
23 g
Koolhydraten
28 g
Verzadigd vet
4 g
Natrium
580 mg
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Meals in Minutes
30 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland