Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
TM6 TM5

Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils

4.6 (79 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 garlic clove
  • 60 g shallots, halved
  • 15 g olive oil
  • 200 g fresh spinach leaves
  • 1000 g boiling water
  • 220 g dried Puy lentils, rinsed
  • 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 135 g each)
  • 1 lemon, thinly sliced
  • 16 baby plum tomatoes, halved
  • 2 Tbsp balsamic vinegar
  • 1 Tbsp fresh parsley leaves, roughly chopped
  • ½ tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground black pepper

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2085 kJ / 499 kcal
Eiwitten
40 g
Koolhydraten
28 g
Vetten
23 g
Verzadigd vet
4 g
Natrium
580 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten