Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 garlic clove
- 60 g shallots, halved
- 15 g olive oil
- 200 g fresh spinach leaves
- 1000 g boiling water
- 220 g dried Puy lentils, rinsed
- 4 fresh salmon fillets, skinless (approx. 135 g each)
- 1 lemon, thinly sliced
- 16 baby plum tomatoes, halved
- 2 Tbsp balsamic vinegar
- 1 Tbsp fresh parsley leaves, roughly chopped
- ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2085 kJ / 499 kcal
- Eiwitten
- 40 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 4 g
- Natrium
- 580 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30min
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Sea Bass with Cavolo Nero, Cannellini Beans and Red Pepper
30min
Braised Cod with Thyme and Lemon
40 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 min
Cod with Pistachio and Couscous
30min
Haddock and Potato Traybake with Steamed Vegetables
45 min
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min