Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g carrots, cut in slices (5 mm)
- 100 g onions, cut in bite-size pieces
- 200 g courgettes, halved lengthways and cut in slices (1 cm)
- 1 garlic clove
- 1 anchovy, tinned
- 20 g fresh basil leaves
- 30 g fresh parsley
- 50 g olive oil
- 200 g cherry tomatoes
- 1 pinch fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 fresh trout fillets, skinless (approx. 150 g each)
- 600 g water
- olive oil, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1521 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 21.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Salmon with Mango Sauce, Flat Green Beans and Carrots
1 godz.
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30 Min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Sea Bass with Raisins and Pine Nuts
45 Min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 Min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40min
Cod with Pistachio and Couscous
30 Min
Potted Eggs with Salmon and Asparagus
30 Min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Cod with citrus butter
50min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40min