Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 130 g carrots, cut in slices (5 mm)
- 100 g onions, cut in bite-size pieces
- 200 g courgettes, halved lengthways and cut in slices (1 cm)
- 1 garlic clove
- 1 anchovy, tinned
- 20 g fresh basil leaves
- 30 g fresh parsley
- 50 g olive oil
- 200 g cherry tomatoes
- 1 pinch fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 4 fresh trout fillets, skinless (approx. 150 g each)
- 600 g water
- olive oil, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1521 kJ / 364 kcal
- Eiwitten
- 34.7 g
- Koolhydraten
- 7.7 g
- Vetten
- 21.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35min
Salmon and Couscous Parcels with Sun-dried Tomatoes
35min
Sea Bass with Castelluccio Lentils - Spigola con lenticchie di Castelluccio
1 godz.
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Orange Salmon with Broccoli Couscous
25min
Sicilian Salad
30 min
Marmitako (Spanish Tuna Stew)
30 min
Lobster and Tarragon Risotto - Risotto con aragosta e dragoncello
35min
Tuna Nicoise with Raspberry Vinaigrette and Honey
40min
Salmon with Spinach, Tomatoes and Lentils
40min
Orange-roasted Chicken Thighs with Green Olives and Basmati Rice
1 godz. 10 min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min