
Apparaten en Accessoires
Cod Soup with Crispy Bacon and Leeks
Voorbereiding 15min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
leeks sliced (1 cm)150 g
-
extra virgin olive oil40 g
-
pancetta diced100 g
-
potatoes peeled, cut in pieces (2-3 cm)600 g
-
water600 g
-
fine sea salt1 tsp
-
cod fillets, skinless skinless and boneless, cut in pieces (3-4 cm)600 g
-
ground black pepper1 pinch
Voeding per 1 portion
Calorieën
391 kcal /
1636 kJ
Eiwitten
32.4 g
Vetten
18.4 g
Koolhydraten
25.5 g
Vezels
3.2 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

SEAFOOD
10 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland