![Borscht Borscht](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/892132B7-7B5A-413E-948E-BC501F4F2EE1/Derivates/9C81A99E-8D12-4017-A224-D0A001584920.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 - 5 sprigs fresh parsley, leaves only
- 200 g tomatoes, cut in pieces
- 100 g onions, cut in halves
- 100 g carrots, cut in pieces
- 200 g beetroots, cut in pieces (2 cm)
- 40 g oil
- 150 g potatoes, cut in pieces (2 cm)
- 100 g red peppers, cut in pieces (2 cm)
- 200 g white cabbage, cut in strips
- 1000 g water
- 2 tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 513 kJ / 123 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 12 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 831.8 mg
Alternatieve recepten
Ratatouille
40min
Spring Greens Soup with Beans
35 Min
Sauerkraut soup
50 Min
Chickpea soup with spinach
40min
Steamed Poussins and Fruity Quinoa
1 Std. 30 Min
Pasta salad with trout and vegetables
45 Min
Danish Split Pea Soup
1 Std.
Russian Beetroot Salad
1h 10min
Spelt bread
1 Std. 45 Min
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50 Min
Quinoa Broth
35 Min
Beef Goulash Soup
1h 15min