Apparaten en Accessoires
Yam Pottage (Asaro)
Voorbereiding 5min
Totaal 35min
4 portions
Ingrediënten
-
yam peeled, cut in pieces (3 cm)500 g
-
water for soaking
-
plum tomatoes quartered250 g
-
red pepper approx. 1 pepper120 g
-
scotch bonnet chilli deseeded if desired1
-
white onion quartered½
-
water600 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbledchicken stock paste, homemade1 heaped tsp
-
crayfish powder1 Tbsp
-
fresh spinach leaves100 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Natrium
57.2 mg
Eiwitten
3.9 g
Calorieën
769 kJ /
183.8 kcal
Vetten
0.7 g
Vezels
7.4 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
42.1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
West African
8 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland
Misschien vind je dit ook leuk...
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Lemonade
5min
Spicy Zucchini Noodles
10min
Spiralized Tortilla
35min
Egusi Stew
1u. 30min
Sliced Potato Salad with Herb Vinaigrette
45min
Virgin Watermelon Margarita
10min
Lemonade
5min
Jollof Rice
1u. 20min
Moi Moi
1u.
Lafun (Amala)
10min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3u. 10min