Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g pickled gherkins, peeled, cut in pieces
- 100 g carrots, peeled, sliced
- 100 g onions, quartered
- 30 g vegetable oil
- 70 g tomato purée
- 300 g chicken hearts (see tip)
- 30 g pearl barley, rinsed, drained
-
1000
g chicken broth
of 1000 g water - ½ tsp fine sea salt
- 300 g floury potatoes (e.g. Maris Piper), diced (1 cm)
- 10 black peppercorns
- 1 dried bay leaf
-
10
g fresh dill, roughly chopped, for garnishing
of 10 g fresh parsley, roughly chopped, for garnishing - 60 g sour cream, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1137 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Traditional Austrian Beef Goulash
4 godz.
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 dk
Beef and Mushrooms with Cauliflower Salad
45 Min
Potato Pancakes
45 Min
Grisons Barley Soup
55 Min
Liver Cake
1 Std. 50 Min
Rassolnik (pickled cucumber soup)
1 godz. 20 min
Garlic Turkey Stew
45 Min
Pierogi with Meat
1sa
Solyanka (Ukraine hot spicy soup)
2h
Beef Goulash Soup
1 Std. 15 Min
Salmon with Potatoes and Mushroom Cream Sauce
35 dk