Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Breadcrumbs
- 50 g bread, day old, cut in pieces
Codfish
- 100 g bread, day old, cut in pieces
- 100 g milk
- 50 g olive oil
- 200 g onions, quartered
- 2 garlic cloves
- 300 g carrots, peeled, cut in pieces
- 400 g salt cod, presoaked, desalted and shredded (see tip)
- 1 pinch fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
Béchamel Sauce
- 300 g milk
- 60 g plain flour
- 30 g unsalted butter, diced
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- 200 g double cream
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1761 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Yucatán-style Sea Bass Baked in Banana Leaves with Sweetcorn Rice
1h
Cod and Spinach Gratin with Carrot and Courgette Soup
1h
Beef Stroganoff
1h
Pasta with chicken, mushrooms and green beans
40 min
Lamb Spezzatino
1sa 45 dk
Mushroom and Spinach Risotto
55min
Tomato Risotto with Lemon Ricotta Stuffed Chicken Breast
45min
Mushroom and Parmesan Risotto
40 min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM5)
1h 10min
Tuna Pasta
30 min
Porcini and Pancetta Risotto - Risotto con porcini e pancetta
30 min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2 godz. 45 min