Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g carrots, cut in pieces
- 250 g fennel bulbs, cut in pieces
- 140 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 250 g white long grain rice
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 sprig fresh thyme
- 1150 g water
-
1
fresh bay leaf
of 1 dried bay leaf -
600
g meagre fillets, skin on or skinless (see tip)
of sea bass fillets, skin on or skinless - 4 pinches salt
-
4
pinches ground mixed peppercorns
of 4 pinches ground black pepper - 1 tsp lemon juice, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2145 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 307 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Apple and Cinnamon Semolina with Nuts and Fresh Fruit
25min
Steamed smoked haddock with new potatoes and spinach
45 Min
Kelp Noodles in Marinara Sauce
20 Min
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Geen beoordelingen
Steamed carrot and courgette tagliatelle
35min
Rosé and Raspberry Jelly
12 Std. 30 Min
Tapioca Balls with Lemon and Poppy Seed Sauce
Geen beoordelingen
Chicken Meatballs with Red Pesto
1h
Rabbit Stew with Sweet Potato Purée
1h
Cauliflower Cheese with Boiled Eggs
35min
Gluten-free Sacher Torte
3 godz. 20 min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h