Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g carrots, cut in pieces
- 250 g fennel bulbs, cut in pieces
- 140 g onions, quartered
- 20 g olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 250 g white long grain rice
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled
of 1 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 sprig fresh thyme
- 1150 g water
-
1
fresh bay leaf
of 1 dried bay leaf -
600
g meagre fillets, skin on or skinless (see tip)
of sea bass fillets, skin on or skinless - 4 pinches salt
-
4
pinches ground mixed peppercorns
of 4 pinches ground black pepper - 1 tsp lemon juice, for serving
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2145 kJ / 513 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 64 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 4.3 g
- Vezels
- 5.3 g
- Natrium
- 307 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30min
Pasta with Prawns, Courgettes and Lemon
30min
Pasta Salad with Cod and Tartare Sauce
1 Std. 45 Min
Wild Rice and Tuna Salad
50 Min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45 Min
Sardine Parcels with Green Bean Salad
1 Std.
Penne with Mussels
2 Std. 5 Min
Mixed Seafood Risotto
40 Min
Dairy-free Seafood Risotto
45 Min
Trout with Pesto, Tomatoes and Vegetables
45 Min
Rice Salad with Eggs and Tuna
1 Std.