Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1750 g water
-
600
g pointed cabbage, cut in strips
of savoy cabbage, cut in strips - 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 150 g carrots, cut in pieces (2 cm)
- 150 g tinned chopped tomatoes
- 30 g olive oil
- 100 g smoked bacon, diced
- 150 g white wine
- 1 dried bay leaf
-
2
vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
of 2 heaped tsp vegetable stock paste, homemade - 1 dried red chilli
- 100 g pork belly, boneless, skinless, sliced
- 250 g pork spare ribs
-
1
farinheira sausage
of 1 smoked pork sausage - ½ chorizo, sliced (approx. 100 g)
- 200 - 250 g black pudding (whole)
- 1000 g tinned butter beans, rinsed, drained
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3904 kJ / 934 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 70 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Moroccan Chicken and Couscous
45min
Chicken Étouffée
45min
Chicken and Pepper Souvlaki with Rice
1 godz. 5 min
Rice with Duck
1 godz. 5 min
Spinach Soup and Pea Risotto with Prawns
30min
Marathon Fettucine with Charred Tomatoes and Prawns
50min
Kingclip with Chakalaka Vegetables and Dill Butter
50min
Stuffed peppers with rice and tomato sauce
1h
Spanish Green Lentil And Chorizo Soup
12óra 45p
Basque Chicken
1h 10min
Couscous with Chicken and Lamb
1h 10min
Tuna with Tomato Sauce, Capers and Olives
25 min