Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
4 - 6
ling fillets (approx. 800 g)
of 4 - 6 white grouper fillets (approx. 800 g) - 700 g ripe tomatoes, 300 g diced, 400 g quartered
- 100 g green pepper, sliced
- 100 g red pepper, sliced
- 1 tsp fine sea salt
- 2 garlic cloves
- 300 g onions, 150 g quartered, 150 g sliced
- 30 g olive oil
-
1 ½
fish stock cubes (for 0.5 l each)
of 1 ½ tsp fish stock paste, homemade - 1 bay leaf, dried
- 1 pinch dried chilli flakes (optioneel)
- 1000 g floury potatoes, peeled, sliced (1 cm)
- 200 g white wine
- 50 g water
- 4 sprigs fresh coriander, leaves only
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1486 kJ / 356 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spinach, Lemon and Lentil Soup
50min
Chicken and Root Vegetable Stew
1h
Chickpea soup with spinach
40min
Spring Vegetable Soup
35min
Chicken Soup with Egg and Lemon (Avgolemono)
1h 15min
Chicken and Barley Stew
50min
Mackerel and Lemon Trofie
30min
Minestrone
45min
Stir-fried Vegetables
10min
Fish and potatoes with tomato sauce
50min
Steamed Sea Bass with Watercress Orange Couscous
35min
Spinach, Chickpea and New Potato Soup
35min